Erinox

SJS - Sistem spojev super joint

Sistem spojev Makita Super Joint System skrbi tako za ugodje uporabnikov, kot tudi njihovega orodja. Sistem Super Joint bo v trenutku sprostil motor v orodju, kadar bo zaznal nenadno presežno silo ali pritisk, ki bi ju lahko povzročila ovira na rezilu.

Kar pomeni, da od vseh nepričakovanih stvari, ki bi se lahko pripetile, medtem ko ste na delovišču, med njimi gotovo ne bo možnosti, da vam orodje uide iz nadzora in vas poškoduje.

Seveda pa je korist sistema Super Joint tudi dolga življenjska doba vaše opreme. Z odstranitvijo in sprostitvijo obremenitve, ki ji je včasih orodje lahko izpostavljeno, je malo verjetno, da bi se kateri koli del zdrobil ali preobremenil, s čimer se prepreči razna popravila ali celo zamenjave delov.

 

Z vrtenjem armature se vijačna vzmet podaljša, njena pričvrstitvena moč poveča oprijem vzmeti na vretenu in osi armature. V tem trenutku se začneta orodje in vreteno sočasno vrteti.

V primeru sunka zaradi naključne blokade ali preobremenitve vretena, ki presega mejni navor orodja, se bo vijačna vzmet sprostila in zaščitila delovanje osi in internih komponent.

Domov Makita Razlaga pojmov