Erinox

DXT - globoka in natančna tehnologija rezanja

Globoko rezanje

Enota za 3-stopenjsko prestavno razmerje in premično varovalo rezila na zadnji strani, omogočajo večjo zmogljivost oblikovanja krošenj in podstavkov (robnih letev), ki so tipični obdelovanci drsnih sestavljenih kotnih žag.

Natančno rezanje

Jasno in natančno rezanje s pomočjo: dvojnega drsnega mehanizma, dvojne drsne zaščite varovala, hitrega in natančnega kotnega zaklepa, itd.

Dvojni drsni mehanizem
Makitine prednosti z uporabo 4 kratkih jeklenih drogov, namesto 2 dolgih so: brez-tresljajev, natančno in jasno rezanje.

Kompaktna oblika orodja za lažjo prenosljivost do delovnega mesta

Za podporo 4 drogov se uporablja 6 linearnih krogelnih ležajev, kar omogoča gladek in natančen rob rezanja. Vodoravni ročaj dopušča udobno premikanje uporabnikove roke, ko uporablja ta stroj na opcijskem stojalu. Narejen in gume omogoča mehak oprijem in več nadzora. Enostavno berljiva poševna kotna skala z veliko graduacijo. Za varnost poskrbi električna zavora, ki hitro ustavi vrtenje rezila.

Electronic with:
Mehak začetek za gladek zagon
konstantna hitrost
Nadzor

Dvojna drsna zaščita vodila

Zgornji in spodnji deli drsijo neodvisno, kar je še posebej priročno; vsaka zgornja zaščita drsi navzven za poševen rez in vsaka spodnja zaščita drsi navznoter, da varno drži majhen obdelovanec na svojem mestu, kar omogoča jasno in natančno rezanje. S skupno višino 140 mm (5-1/2") višjo od DEWALT DW718, daje vizualni vtis velike rezalne zmogljivosti in velike natančnosti

Domov Makita Razlaga pojmov