Erinox

O Makiti

Koncern MAKITA se uvršča med najbolj izkušene in ugledne proizvajalce orodja za profesionalce po vsem svetu. V svetovnem merilu velja MAKITA za največjega proizvajalca orodja, ki ga napajajo akumulatorji. Celotno število naprav, proizvedenih po vsem svetu, se giblje okrog 10 milijonov kosov na leto.

Proizvodnja s preizkušeno tehnologijo

MAKITA ustvarja prozvodnjo namenjeno globalnemu trgu. Proizvodnja v obratih na Japonskem, Kitajskem, v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, Romuniji, Braziliji in Nemčiji poteka s pomočjo najnaprednejših tehnologij in pod strogim nadzorom kakovosti. V raziskovalnem centru podjetja v Nishinu in v centru za oblikovanje v tokijskem obratu potekajo pomembne predpriprave pred začetkom proizvodnje. MAKITA proizvodi so izdelani s skrbno izbranimi komponentami, njihova distribucija pa poteka po vsem svetu. Ohišja in notranje komponente so izdelane iz visokokakovostnih materialov in presegajo pričakovanja celo najbolj zahtevnih uporabnikov.

Obsežen nadzor kakovosti

Da bi naši proizvodi ustrezali izjemnim standardom kakovosti, je v proizvodni proces in v proces montaže vključeno vmesno testiranje. Preden proizvod zapusti delavnico, se na njem opravi zaključno testiranje v skladu z ISO 9001:2000 standardom. MAKITA zagotavlja izjemno kakovost svojih proizvodov. 

Kakovost in napredek v popolnem ravnovesju

S kakovostjo, inovativnim dizajnom in uravnoteženim razmerjem med cenami in storitvami, si je podjetje ustvarilo zaupanje in priznanje med profesionalci in obrtniki.  Poleg preizkušenih orodij na električno in akumulacijsko napajanje ponudba podjetja MAKITA obsega tudi nepremične stroje za obdelavo lesa, pnevmatsko orodje in orordje s pogonom na bencinski motor za industrijo in posamezne obrtnike.

Zanesljivost in ergonomija

Električno orodje pri podjetju MAKITA se odlikuje po posebej dolgi življenjski dobi, prijaznosti do uporabnika in tehnični brezhibnosti. Profesionalci iz obrtniške stroke in industrije po vsem svetu cenijo optimalno razmerje med robustnostjo, ergonomijo in modernim dizajnom. MAKITA orodje se posebej odlikuje po uravnoteženi vsestranskosti in posamezniku zagotavlja delo brez napora. Le originalni MAKITA priključki so optimalno primerni za visokokakovostna MAKITA orodja. MAKITA dinamično bogati svojo ponudbo orodij in priključkov, hkrati pa se osredotoča na rešitve za profesionalnega uporabnika. Gosta mreža servisov z ustrezno usposobljenimi tehniki optimalno zaokroži celotno ponudbo podjetja MAKITA..